Agenda en activiteiten

Activiteiten 2019:

  • 3 November, pannenkoeken eten. We bakken weer kaas en spekpannenkoeken en naturel met stroop en suiker. De kantine gaat open om 16.30 uur we eten om 18.00 uur. Geef je op voor 25 Oktober bij Arie  06 11431597 of a-lingen@tele2.nlTot Zondag 3 November!Gr. Cora  Arie en Truus.p.s. er staat een mandje voor een bijdrage in de kosten.

 

  • 8 september:  is de barbecue in Keetje Lek vanaf 15.00 uur.  Zelf eten, bord en bestek meebrengen.    Opgeven:   tel. Cora 06-33700449 of Truus 0180-663776 of 06-11431597 of schrijf je naam op het boord in de  kantine.  Opgeven voor 3 september.

 

  •  14 september is de fietstocht in de Krimpenerwaard. De Rabobank sponsort de vereniging met € 5.- per deelnemer.  Geïnteresseerden  kunnen voor informatie en de routes kijken op www.rabobank.nl/hollandse-ijssel en dan doorklikken naar Hollandse IJssel in Beweging.
    Ons aanmeld nummer is 86.
  • 21-22 September:  De weekendtocht naar Jachthaven de Westergoot. Dit regelt Anneke de Jong.  Uitnodiging

Geef je op z.s.m. bij Anneke de Jong op 06-54632632 of nico1.jong@planet.nl

INFO WERKDAGEN

De volgende werkdagen zijn: 26 oktober en 9 november 2019, start om 9:00 met koffie in de kantine.

Graag opgeven bij de havencommissaris

N. de Jong     Tel. 0182-353329 / 06-31179629

E-mail nico1.dejong@planet.nl

Alle leden met een ligplaats hebben bij onze vereniging een werkplicht met uitzondering van leden die 70 jaar of ouder zijn en minimaal 5 jaar lid zijn. Bij de inschrijving van het lidmaatschap is hier duidelijk op gewezen. Ook het reglement voorziet hierin. (Haven en haventerreinreglement art. 30).

Lid zijn van een vereniging betekend gezamenlijk  de vereniging en zijn bezittingen in stand houden. En niet het onderhoud overlaten aan het bestuur of een paar mensen die zich toch wel inzetten.

Ook aan de voorbereiding van werkdagen wordt energie gestoken. Als er op zo’n werkdag dan maar een paar mensen komen opdagen is dat zeker geen stimulans voor de mensen die zich wel hiervoor inzetten.

Leden die op de werkdagen niet aanwezig zijn zonder gegronde redenen word aan het einde van het seizoen een rekening verstuurt voor de niet gewerkte uren, de hoogte van het bedrag word door het bestuur bepaald.

 

Najaars bijeenkomsten 2018 voor leden en donateurs:

Op 4 november a.s. wordt er een pannenkoekenmiddag georganiseerd. De heerlijkste pannenkoeken worden dan gebakken. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom.

Op 16 december a.s. wordt er een kerstmaaltijd georganiseerd. Heerlijk gourmetten. Ook dan bent u van harte welkom vanaf 15.30 uur.

De etentjes worden gehouden in de kantine, u kunt zich daar opgeven, door uw naam op het bord te schrijven in de kantine. U kunt zich ook via de mail aanmelden.

Werkdag 6-10-2018

Op zaterdag 6 oktober  a.s. is er weer een werkdag gepland. Zij, die een bijdrage willen leveren, worden om half negen verwacht in de kantine (Keetje Lek) van onze haven. De koffie staat klaar. Over de werkzaamheden wordt u dan ook geïnformeerd.

De Nederlek Regatta

Aan de activiteiten-commissie van wsv Smit, wsv De Lek en wsv Lekkerkerk,

De Nederlek Regatta is, zoals bekend, een initiatief vanuit leden van de drie verenigingen. Vanuit deze combinatie lijkt het ons een leuk idee om dit initiatief iets breder te trekken en een evenement te organiseren voor alle varende leden van de drie verenigingen. Ons initiatief is gebaseerd op onze jaarlijkse zeilwedstrijd in Numansdorp, zie bijgaande uitnodiging.

Wij hebben zelf reeds alle regelingen getroffen voor de wedstrijd zelf, dat staat geheel los van deze uitnodiging. We overleggen graag met jullie of er interesse voor is om dit vanuit jullie vereniging mee te dragen en dit als activiteit op te pakken.

Uiteraard staan alle mogelijkheden nog open. We hebben voor ‘onze’ zeilers al een voorschot genomen op ligplaatsen in de kom van Numansdorp, maar daar zit nog voldoende ruimte in. Ik kijk uit naar uw reactie. Op basis daarvan kunnen we een overleg moment inplannen.

 

 

2018

  • Begin augustus (datum volgt als deze bekent is) B.B.Q voor de thuisblijvens.
  • September weekendtocht naar Oud-Beijerland  21-22-23 september.
  • November  pannenkoeken eten zondag 4 november in het keetje de lek.
  • December kerst maaltijd zondag 16 december in het keetje lek

Als er door de organisatie meer over de activiteit bekend is zal dit op de site worden bekend gemaakt en kan er hiervoor worden opgeven.

WhatsApp chat