Terugblik activiteiten

Boten te water 9-5-2020

Eindelijk was het dan zover dat in corona tijd het bestuur besloten heeft de boten te water te laten.

Voor veel leden weer een spannend moment om de boten te water te laten. Het was een mooie ochtend en alles ging voorspoedig. Het vaar seizoen is voor onze vereniging dan ook weer met enige beperkingen gestart.

Weekendtocht 21-22 september 2019

Ineens is het weer zover, einde van de zomer.

Dat betekend de weekendtocht. Dit keer zijn we in jachthaven de Westergoot geweest in het Wantij.

Zaterdag 21 Sept.

Toen iedereen er was hebben we gezellig wat gedronken op het terras. En om 18.00 konden we een uurtje bowlen. Bij de een lukte het wat beter dan bij de ander, het is bij de meeste ook geen dagelijks werk. Maar de pret was er niet minder om. Van 19.00 uur tot 21.00 uur hebben we gegeten van de smulplaat. Na afloop nog wat gedronken op het terras en gekletst. Dat is meestal geen probleem, praatwater genoeg.

Zondag 22 Sept.

Om 10.30 koffie met elkaar en vroeg in de middag zijn de meeste weer naar Lekkerkerk gegaan. Hans en Nel waren in de kantine en hebben voor koffie gezorgd. We hebben heel mooi weer gehad. We danken Anneke voor het organiseren en hopelijk tot volgend jaar!

Met de tocht gingen mee: Nico / Anneke, Gerard / Margriet, Bram / Lenie,     Piet / Tinie, Hans / Ria, Arie / Truus en Hanny.

Weekendtocht van 21, 22 en 23 september 2018 naar Oude-Beijerland.

Vrijdagochtend om 11.00 uur zijn we, na de koffie, vertrokken uit Lekkerkerk. Het was koud en behoorlijk winderig, en ook nog regen, net herfst. Om half vier lagen we in de haven, daar werden we op een welkomstdrankje getrakteerd. ’s Avonds hadden we een gezamenlijke barbecue, dat ging net, tussen de buien door.

Zaterdagochtend konden we koffie drinken in de kantine, achteraf was dat nog een droge periode, maar toch te koud om buiten te zitten. ’s Avonds zijn we gaan eten in restaurant “De Beren”, daar zaten we lekker warm en droog, het eten was lekker en het was gezellig met elkaar.

Frits wist dat Hanny jarig was, ze kreeg iets met sterretjes. Wij dachten altijd, dat ze ergens in het voorjaar jarig was.

Hanny bedankte en “Lang zal ze leven” werd ingezet.

Zondagochtend wilden we om 10 uur vertrekken, maar de deuren van de jachthaven zaten dicht. Na verschillende telefoontjes naar Waterstaat, gingen ze om half twaalf open en konden we weg. En opnieuw hadden we regen, om half vier waren we weer thuis. Cora had gezorgd voor een hapje en een drankje.

Met de tocht gingen mee:

  • Gerard – Margriet         Piet – Tinie
  • Hans – Ria                         Hanny
  • Janus – Rika                     Frits – Mea
  • Nico – Anneke                Arie – Truus
  • Truus Lingen.

WhatsApp chat